Kymco SUPER 9 yellow-blue modifikacije i friziranje
Posted 10 April 2009 - 06:32 PM
Svaka cast, extra odradjeno i jos bolje ispraceno slikama....Ocekujemo neki filmic uskoro....
Minareli LC
*Malossi sport 70
*Polini for race
*Malossi multivar , d-style 4.5g
*Malossi kelvar
*Dellorto 17.5mm , malossi red sponge, malossi carbon lamelice
*Kvacilo i zvono serisko za sada - malossi bijeli centralni, zuti federcici
Coming sooooon ..
PRODAJEM, HITNOOO !!!
http://www.skuteri.o...05&#entry150805
Posted 13 April 2009 - 10:39 AM
Slike

Ovo je snimak sa mobilnog, malo se slabije vidi, krajnja 114 je sa mojom težinom i tel. u jednoj ruci. Put je dosta loš, pa sam pokupio par rupa.. Ovde je bitno zaključiti da prenosa više nema, i da je u trenutku kada obrtomer krene da ide gore 107Kmh, snaga biva sve manja i manja, kako i po fabričkoj krivi ovog RS2 izduva može da se zaključi.. Ako uzmemo u obzir da je ovo serijski cilindar i auspuh, sa ovim prenosom reklo bi se dosta... možda bi ovo bio kompromis gradske vožnje ne previše turiranog motora i krajnje brzine koja nije zanemarljiva
Evo izmerenih maksimalnih vrednosti, obrtaj je nerealan, jer preko 11k obrtomer ne meri kako valja, fali pravilnog impulsa sa palenja, pa zakuca u maksimalu... Postovao sam negde gore da je stock palenje do 11400 upotrebivo...

Evo testa 8/32 milje ili 402m, izmerene vrednosti odgovaraju dobili smo oko 0,7 sek bolje vreme nego prošle sezone, i značajno veću izlaznu brzinu, ovde može slobodno zaključiti da je start loš, jer je prenos predugačak, i da sam morao ostaviti 6g rolne da bi izašao u maksimalnu brzinu sa 9400 rpm-a, jer je u ovom obliku RS2 izduvu ovde centar..

I na kraju da vas pozdravimo,....
tuning mojih skutera....Kymco SUPER 9 yellow-blue....Aprilia SR-1, Pyrotherm team....Rieju Toreo 50 4T....Tomos APN6.. moj prvenac
i mojih prijatelja....Daniel Aerox...PitaNS Jetforce....CheeseE Sprint Hawk....Andrej Sprint Falcon....Danee Tauris Mambo...Zox036 Peugeot SF3...mare666 beneli 491...Krstovic F12 ...Madness Matrix
a pisao sam....Kymco Super9 test....Promenite Torque....Uglovi kanala....Punjenje akumulatora....Kako razraditi cilindar....Boost bottle....Test cilindara...Promenite primar...Kompresioni odnosi
ponekad i snimao....Youtube channel....APN Servis 1992 -Retro
kad kad i učestvovao....Drag Race Horgoš 2008....Drag Race Crveno Selo-Subotica 2008....Drag Race Batajnica II 2009
Posted 13 April 2009 - 11:41 AM
Svaka čast Mario!
oće biti turpijanja airsala?

Peugeot Jetforce
Malossi Sport 70cc tuned by MM (10.300+ obrtaja)
Tecnigas RS II tuned by MM
Malossi primar 13/35
Malossi Multivar (4.50gr)
Dellorto 19mm Black edition
Stage6 Torque control kvačilo
Stage6 zvono
Stage6 gljivurda
Polini bela centralna
Furioso kaiš :)
Video ubrzanja naturpijanog cilindrA
Mukanje (gušenje) je višak vazduha tj manjak benzina, a štucanje (trokiranje) je višak benzina tj manjak vazduha u smeši! A prdenje je nešto posebno... :)
Posted 13 April 2009 - 12:33 PM
@francuz ovo nije sat od kymco motora ovo je koso rx1n koji meri sa magnetima i kalibrisan je po gps-u provereno je tacan
tuning mojih skutera....Kymco SUPER 9 yellow-blue....Aprilia SR-1, Pyrotherm team....Rieju Toreo 50 4T....Tomos APN6.. moj prvenac
i mojih prijatelja....Daniel Aerox...PitaNS Jetforce....CheeseE Sprint Hawk....Andrej Sprint Falcon....Danee Tauris Mambo...Zox036 Peugeot SF3...mare666 beneli 491...Krstovic F12 ...Madness Matrix
a pisao sam....Kymco Super9 test....Promenite Torque....Uglovi kanala....Punjenje akumulatora....Kako razraditi cilindar....Boost bottle....Test cilindara...Promenite primar...Kompresioni odnosi
kad kad i učestvovao....Drag Race Horgoš 2008....Drag Race Crveno Selo-Subotica 2008....Drag Race Batajnica II 2009
Posted 13 April 2009 - 02:14 PM
Tuning
Stage6 Sport pro
Arreche 19mm
Motoforce Racing Varomatic
Motoforce Rollers 4.7g
Motoforce Racing Cluch
Motoforce Wingbell
Motoforce El. Choke
Motoforce Ventilvar
Stage6 Boost Bottle
Stage6 Central Spring
Stage6 Carbon Reeds
Stage6 Performance Belt
Stage6 Drag Performance filter
CDI Handmade Unlocked
NGK BR8HS
Posted 13 April 2009 - 05:58 PM
http://i298.photobuc...ican-mojbok.jpg
http://i298.photobuc...ican1-moj-1.jpg
s6 sport pro
Mf evo radilica
denso w27-31fszu
dellorto phbg 19 black edition
multivar+zuta cetr.+5.25g [derbijev]
spring slider *home made* http://www.skuteri.o...o...ic=3521&hl=
MF evo race kvacilo+s6 w/c
malossi primar 15/41
Athena torque drive
s6 pro replica
90km/h max. speed-???
Posted 13 April 2009 - 09:51 PM
Posted 07 May 2009 - 02:33 PM

Peugeot Jetforce
Malossi Sport 70cc tuned by MM (10.300+ obrtaja)
Tecnigas RS II tuned by MM
Malossi primar 13/35
Malossi Multivar (4.50gr)
Dellorto 19mm Black edition
Stage6 Torque control kvačilo
Stage6 zvono
Stage6 gljivurda
Polini bela centralna
Furioso kaiš :)
Video ubrzanja naturpijanog cilindrA
Mukanje (gušenje) je višak vazduha tj manjak benzina, a štucanje (trokiranje) je višak benzina tj manjak vazduha u smeši! A prdenje je nešto posebno... :)
Posted 07 May 2009 - 04:30 PM

Ass, gas or grass. Nobody rides for free!!! :)
You are not here to win friends. You are not here to look pretty. You are not here to stare at some chick's ass. You know why you're here. And if you don't,then get the f... out because you're just taking up space. This is heavy duty. This is Animal. Can you handle it?
Posted 07 May 2009 - 05:48 PM
This post has been edited by Mrkšić Mario: 07 May 2009 - 05:51 PM

Sign In
Register
Help

MultiQuote