ko se razume u mobilne telefone ?
Posted 16 July 2010 - 12:54 PM
Nokia: x6
Nokia: n97 mini
Nokia: n900
Nokia: n95 8gb
HTC: HD2
Stage6 sport pro vario matik
Stage6 sport pro kvacilo
Stage6 hpc radilica
Stage6 Medium Central Spring
Stage6 lezaji i semerinzi radilice
Stage6 boca za podpritisak
Stage6 filter za vazduh
Stage6 260mm disk
Arreche carb. 19mm
PM Tuning 360
Klip mog skutera :)
http://www.youtube.c...h?v=sh9mz-1Zpzw
Posted 16 July 2010 - 01:37 PM
Sta misliste o ipohne-u 3gs ?
Stage6 sport pro kvacilo
Stage6 hpc radilica
Stage6 filter za vazduh
Stage6 260mm disk
Arreche carb. 19mm
PM Tuning 360
Posted 16 July 2010 - 01:54 PM
Stage6 sport pro kvacilo
Stage6 hpc radilica
Stage6 filter za vazduh
Stage6 260mm disk
Arreche carb. 19mm
PM Tuning 360
Posted 16 July 2010 - 01:56 PM
GILERA RUNNER 50
Motoforce 17.5
Stage6 Medium oprugice
BGM Medium centralna
Stage6 5gr
Hebo kevlar kais
Motoforce Wing Bell
ostalo je serijala
max speed se testira...

PRODAJEM MOG RUNNER INFORMACIJE NA 063/696260
Posted 16 July 2010 - 02:13 PM
Odusevio me je!
Drugar je uzeo HTC Tattoo, prosecan telefon ALIII ANDROID platforma jede malu decu!
Nesto sasvim novo i nepoznato kod nas, npr uzmes HTC Hero ili HTC Legen ili najboolja varijanta HTC Disaer!
Svi oni poseduju Adroid operativni sistem, koji je jednostvno prava revulucija i ima novi pogled na svet!
Sta da vam kazem kad se telefonski imenik integrise sa Facebook-kom. tj koju sliku i status ima te na Facebook-u a ima vas u tel imeniku adriod sistem povuce sliku i status, i kad zoves nekog vidis njegovu sliku i status koji se trenutno nalazi.
Takodje ko korsiti GMAIL ima opciju "Gmail Chat" htc je stalno konektovan na net i ja npr napisem sa racunara u gmal chetu neki tekst kao npr "Hej brate djes?" njemu u trenutku stize kao u vidu poruke, o odgovaras i sto tako kao da pises poruku!
Interface je brutalno brz, ekran vise nego precizan i boje ocaravajuce tako da gledam koji god od ova 3-4 telefona koja sam naveo da budem vlasnik u skorije vreme!
I da Ima "MARKET" FUNKCIJU mesto sa milion besplatnih i korisnih programa, odlicno odradjeno!!
Npr sto sa video tj skinu program sa marketa je "sound viewer" jednostavno skine se u sekundi instalira i program je namenjen prepoznavanju pesma .
Upalis program pustis pesmu sa radia, usmeris telefon ka zvucniku, i on ti za minut prepozna ko je izvodjac koja pesma koje godine kopozitor i jos skine sliku albuma !
To je jedan od mnogih programa.
Posted 16 July 2010 - 03:20 PM
WladaAprilia, on 16 July 2010 - 02:37 PM, said:
Sta misliste o ipohne-u 3gs ?
Најтоплије препоруке за Ха Де 2,има га моја тетка,давала ми је фон да се занимам,и могу ти рећи да је перверзија добар !
http://img42.imagesh...?g=pb070866.jpg
moje rime,za pocetak ;)
http://www.youtube.c...h?v=V1m6d2Bfw0c
http://www.youtube.c...feature=channel
http://www.youtube.c...h?v=nic5iectZ90
Posted 16 July 2010 - 04:31 PM
Posted 16 July 2010 - 06:36 PM
Nokia: x6
Nokia: n97 mini
Nokia: n900
Nokia: n95 8gb
HTC: HD2
Odmah izbaci n95 i n97 mini i ostaju ti 3.Vise manje 3 slicna ista kamera .,x6 najslabi procesor tako da i on otpada i dolazimo do n900 vs hd2.rezolucija na n900 800 x 480 pixels, 3.5 inches a hd2 480 x 800 pixels, 4.3 inches
CPU N900 600 MHz A HD2 1 GHz..Ram na n900 256 na hd2 512,n900 32gb /hd2 448 mb i moze kartica do 32gb!os hd2 Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional a n900 maemo5,baterija slicna na n900 1320 mAh /hd2 1230mAh ali duze vreme razgovora na hd2,
Ja bih uzeo HD2 IZ VISE RAZLOGA-ima brzi procesor,vexi displey,vise rama, Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional bolja dostupnost aplikacija veci izbor,duzi razgovor bolja iskoriscenost baterije,za cene proveri ali htc je oko 400 nokia oko 600 e!
Ti odluci ali ja sam ti izneo svoje misljenje iako sam godinama bio zarazen nokia groznicom,mislim da malo preteruju sa cenama jer je brend jak!Ostane ti 200 e bolje ulozi u skut i imas bolji veci brzi telefon.Probao sam x6 i razocarao se a HTC je zaista dobar telefon,inace ja sam igrom slucaja uzeo samsung izleteo za 200 e (samsung inov8-gps,wifi,8gb,8mp)mozes da razmislis i o njemu nije touch!Ako ces novo HTC.Izneo sam ti objasnjenje zbog cega bas njega!
Nadam se da sam ti pomogao,opet nemoj pogresno da me razumes sve su to dobri telefoni ali kada dajes dosta love uzmi najbolje sto mozes!Pozz i neka te now fon dugo sluzi
Posted 16 July 2010 - 06:44 PM
Za razliku od ostalih na forumu (na zalost) vise se razumem u mobilne telefone nego u motore.
Svaki od modela koje si naveo ne drze bateriju ni ceo dan ako ga normalno koristis, tako da bi trebao da nosis sa sobom agregat kako bi bio dostupan, a jos ako odes negde na par dana...
I ja sam do pre tri meseca imao istu muku, i nakon duzeg isprobavanja i ispitivanja sam uzeo SE Satio U1,
razlozi: Najaca kamera na trzistu, full touch screan, ima sve od opcija sto imaju novi telefoni, a baterija traje do 3 dana (uz 30-40min razgovora i 30 poruka +WiFi 15 min), plus u mobilni mozes da ubacis aplikaciju mobilShell kja je savsena za symbian i sve u njoj kineticki radi kao kod iPhone.
Ovo sve sto sam napisao zasnovano je na licnom iskustvu prilikom koriscenja telefona, pa sad ti sam odluci...
Pozz
Posted 16 July 2010 - 07:02 PM
Ako hoces da se igras sa programima i imas potrebe za tim, u ovom momentu preporucujem HD2 ili iPhone. Android svakim danom ima sve vise aplikacija ali opet je dosta manje u odnosu na ova dva. Igrice, hmm, Win tj HD2 i iPhone imaju lepu ponudu igara ima odradjen i emulator za igrice sa PS1 i PS2, desire (android) isto samo mu je mana sto ima samo 130mb interne memorije za aplikacije i igrice. Znaci u ovom momentu nema prosirivanja memorije za te stvari.
Na HD2 baterija traje 2 dana uz nekih pola sata-sat dnevnog razgovora, par poruka i stalno je konektovan na net i svlaci mailove. Desire u istim uslovima izvuce ceo dan. iPhone isto 2 dana bez problema.
HD2 imam od prvog dana kada se pojavio, nikada me nije izneverio, ne grebe se i nema potrebe za screen protcetorima, dok Desire moras da pazis, ceo je od plasitke, mora screen protector ako hoces da sacuvas ekran.
Ako ti je potrebna navigacija, hd2 podrzava sve moguce i hvata fix za oko 10-20 sekundi, iPhone ima isto lepu podrsku navigacije i dobro hvata fix. desire isto hvata fix za to vreme samo sto je malo slabija podrska u ovom momentu, trenutno jedino radi sa Motorole Droid koji malo laguje i ne odgovara najbolje.
U HD2 drzim 16gb karticu i nemam nikakvih problema, sve radi super, bez problema sam za probu pustao i 720p filmove, nema potrebe za kompresovanjem. Dok toga nema jos uvek na Desireu, N900 a ni na iPhone 3GS.
Porediti N97, N97 mini i X6 sa ovim telefonima bas i ne ide. Nosio sam N97 i posle tog telefona vise nikad nokia. Softver ocajan, TouchScreen isto, laguje, baguje, poludi sam od sebe.
Ne znam sa koliko novaca raspolozes, ali bih ti preporucio iPhone 4, telefon je stvarno odradjen vrhunski. Imao sma prilike da se poigram sa njim i ovo ce definitivno biti moj sledeci fon. A ako ne mozes da si ga priustis onda bih izabrao HD2 ili sacekao do oktobra/novembra do izlaska novih modela.
Nadam se da sam ti pomogao
Stage6 Racing Kit 70ccm
Motoforce Evo Crankshaft
MVT Millenium-Analog CDI Up To 15.000
Malossi Multivar
Malossi X-Kevlar Belt
Stage6 [R/T] Clutch
Stage6 [R/T]WingColler 107mm
Malossi Torque Drive
Malossi Primar
Kiesler Sekundar
Stage6 TM 24mm
Stage6 Big Valve
Stage6 Boost Bottle
Yasuni C20
Koso RX1N
Bremsschlauch Stahlflex Hebo
Bremszange STAGE6
Oversize 200mm Bremsscheibe
Michelin Pilot
Uskoro:
Motoforce Stossdämpfer
Malossi MHR Team2
AC to LC
Posted 16 July 2010 - 08:08 PM
Ja imam samsung inov8 8gb symbian 9,3.Coveku od koga sam kupio baterija drzala 3-4 dana nista nije instalirao samo slusao muziku i slkao!Kada je dosao do mene naravno navigacija itd nakrcao ga i baterija trajala10-15 h!Video sam posle da se dosta ljudi zali na telefon smece ovo ono sv e super ali baterija ubica!Malo google i uradim flash i hack par programa ubio neke procese i baterija opusteno 3 dana sa slikanjem sms,mms,razgovorom!Tako da telefoni najnovije generacije sa jakim kapacitetima baterije drze malo ne piju vodu!Najvise je do korisnika!Inace ti je dobar fon,da nisam kupio ovaj mozda bih uzeo satio razmisljao sam o tome e sad u tom trenutku sam bio kratak sa parama i malo je bio skuplji.

Sign In
Register
Help

MultiQuote