Sad sam citao nesto o boost bottle-u i nesto mi nije jasno...dakle ta boca se moze staviti na svaki skuter i jedino sto ce se dobiti sa njom je za nijansu manja potrosnja, a sta vazi za skutere sa kitom, dobija na snazi ili...?
Kratka pitanja i odgovori v.2
Posted 02 September 2010 - 02:16 PM
I za nijasu bolji odziv na gas!
boost bottle ti sluzi ako sam i ja dobro svatio, da lonce od karburatora uvek bude puno i da je pod nekim minimalnim pritiskom!
Tako da u krivinam i naglim davanjima gas-a cilindru uvek isporuci "kvalitrniji ubrizg" goriva.
boost bottle ti sluzi ako sam i ja dobro svatio, da lonce od karburatora uvek bude puno i da je pod nekim minimalnim pritiskom!
Tako da u krivinam i naglim davanjima gas-a cilindru uvek isporuci "kvalitrniji ubrizg" goriva.
Posted 02 September 2010 - 03:01 PM
PetarSU, on 02 September 2010 - 03:16 PM, said:
I za nijasu bolji odziv na gas!
Aha, sad mi je malo jasnije...citao sam nesto da karburator mora imati rezonancu pa me to pogubilo...
Posted 02 September 2010 - 04:50 PM
ne mora, radi boost posao i ovako, i to piše samo nije pravi efekat, zato većina konstatuje da nema neke razlike...
tuning mojih skutera....Kymco SUPER 9 yellow-blue....Aprilia SR-1, Pyrotherm team....Rieju Toreo 50 4T....Tomos APN6.. moj prvenac
i mojih prijatelja....Daniel Aerox...PitaNS Jetforce....CheeseE Sprint Hawk....Andrej Sprint Falcon....Danee Tauris Mambo...Zox036 Peugeot SF3...mare666 beneli 491...Krstovic F12 ...Madness Matrix
a pisao sam....Kymco Super9 test....Promenite Torque....Uglovi kanala....Punjenje akumulatora....Kako razraditi cilindar....Boost bottle....Test cilindara...Promenite primar...Kompresioni odnosi
ponekad i snimao....Youtube channel....APN Servis 1992 -Retro
kad kad i učestvovao....Drag Race Horgoš 2008....Drag Race Crveno Selo-Subotica 2008....Drag Race Batajnica II 2009
Posted Yesterday, 06:41 PM
Ispala mi je danas dizna za vazduh.Stelovao sam vazduh i odvila se u toku voznje i odeeeee.E sad jel mogu da stavim neki sraf,posto ta original je bila sa nekim konusom na kraju i dosta dugacka?
Upitanju je Sprint Falcon 2007 god. 4T u saobracajnoj mi pise tip VONROAD/MD 50 QT-15 neznam koje je marke karburator.
da dodam-skuter sad radi bez nje,cak sta vise cini mi se da bolje i ide
samo sto ako ga neturiram onda se ugasi
Upitanju je Sprint Falcon 2007 god. 4T u saobracajnoj mi pise tip VONROAD/MD 50 QT-15 neznam koje je marke karburator.
da dodam-skuter sad radi bez nje,cak sta vise cini mi se da bolje i ide
This post has been edited by Sale Falcon: Yesterday, 07:00 PM

Sign In
Register
Help

MultiQuote