Jump to content

Bata_Ns

Administrator
 • Content count

  2723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

Bata_Ns last won the day on September 10

Bata_Ns had the most liked content!

Community Reputation

455 Magistar skuterologije

4 Followers

About Bata_Ns

 • Rank
  Since 2006.
 • Birthday July 27

Profile Information

 • Skuter
  Peugeot Ludix Blaster (Rcup)
 • Auspuh
  Tecnigas Trek

Previous Fields

 • Garaža
  Novi Sad
 • Trgovina
  +1

Recent Profile Visitors

3335 profile views
 1. Pozdrav

  Pozdrav i dobro došao na forum. Mašina je potpuno identična mojoj na Peugeot Ludixu 2008. LC pa ako nešto treba pretraži moje teme i postove (i generalno forum na temu peugeota jer ima dosta tema) pa ako se ne snađeš pitaj.
 2. Cao svima

  Pozdrav i dobro došao na forum
 3. Pozdrav ^

  Pozdrav i dobro došao na forum.
 4. postavljanje pitanja

  E moj prijatelju @nenadlaza ja to radim ovde od 2006. 11 godina staža sam mogao upisati da mi je neko računao...
 5. Problem kod ubrzanja Jetforce ctech

  Uslikaj nam molim te koji si šraf odvrtao jer ako je fabrički karburator Gurtner 15mm on uopšte nema šraf za štelovanje smeše.
 6. Peugeot Vivacity-blokade

  Imaš dve glavne blokade: 1. Prsten na varijatoru koji treba ukloniti (deo koji je skinuo na 5:03) 2. Cevi na auspuhu za Euro norme koje treba odseći i zavariti rupe
 7. ne prima gas

  Društvo, poslednjih par postova je sklonjeno. Svi ste vi dobri ljudi i svi smo mi ovde dobrovoljno da jedni drugima pomognemo i hvala svima koji izdvajaju vreme i energiju da to čine, pa kome uspe da se pomogne dobro i jeste. Svakoj drugoj nameri, prepucavanju i obaranju ruke nije mesto ovde pa hajmo okrenuti priču na dobru stranu i rešiti problem ako znamo. Dokle je stigla muka i rešavanje iste?
 8. Izbor teme (izgled) foruma

  Pozdrav, na forumu nema ta mogućnost jer koristimo legalan software na koji nećemo da instaliramo free/krekovane/nulovane i slične teme jer je nekako sigurnost važnija od izgleda, a izgled je.... pregledan i funkcionalan... U planu je da se u budućnosti izradi tema za forum ali ima i stvari koje su višeg prioriteta pa kada dođe na red.
 9. Kažu akcija kažnjavanja za prekoračenje brzine. Pa dobro koliko im je sada kazna dok je na akciji? :129E2D~119:

 10. Pozdrav ekipi!

  Pozdrav i dobro nam došao.
 11. Puca i baca plamen iz auspuha

  Društvo tema je iz 2012. Ali kada smo već tu.... Ne bih se složio sa time da je normalno da puca (kada je 2t motor u pitanju). Pucaju uglavnom kada imaju problem sa paljenjem ili kada lamelni ventil na usisu ne zatvara dobro. Dugoročno ovaj efekat može da napravi problem na razne načine zbog detonacije u delu koji nije predviđen da se ona tamo odvija.
 12. Pozdrav!

  Pozdrav i dobro došao na forum. Lep motor nema šta. Otvori novu temu u Garaži pa navedi setup da vidimo šta je to od 80cc sa čime ovde imamo posla.
 13. čišćenje auspuha 2T

  @velimirl kao što @Stelle_Stalker reče, potrebno je da uradi smanjivanje fotografije putem bilo kog programa za obradu fotografija. Crop ne obezbeđuje manju rezoluciju fotografije nego samo isecanje dela iz nje. Preporučujem programčić od par MB koji možeš preuzeti sa linka: http://www.faststone.org/FSViewerDownload.htm Instaliraš ga, otvoriš fotografiju u njemu, pritisneš ENTER, potom klikneš EDIT (gore levo), pa "resize/resample" i uneseš recimo 1200x800 u polju "pixels".
 14. Predstavljanje

  Pozdrav i dobro došao. Naslov sam promenio u "predstavljanje" a njegov sadržaj prebacio u temu.
 15. Zdravo svima !!!

  Pozdrav i dobro došao
×