Jump to content

bocky_SF3

Forum Manijak
 • Content count

  834
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

bocky_SF3 last won the day on July 28 2014

bocky_SF3 had the most liked content!

Community Reputation

195 Specijalista skuterologije

About bocky_SF3

 • Rank
  High End
 • Birthday 19.10.1996.

Contact Methods

 • Skype
  bocky.rox.46

Profile Information

 • Skuter
  Aprilia AF1 Racing
 • Cilindar
  Gilardoni 2
 • Auspuh
  Serijski
 • Radilica
  Serijski
 • Karburator
  Dellorto VHSB 34
 • Kvačilo
  Serijsko
 • Variomat
  /

Previous Fields

 • Garaža
  Brčko, BiH

Recent Profile Visitors

2015 profile views
 1. Aprilia AF1 Racing 2T

  Prodao sam skuter i izleti mi povoljno Aprilia AF1. Naš papir, malo prešla, nije vožen par godina, cijena mizerna, ali naravno ima problema (kao i svaki Italijan) sa elektronikom. Čovjek koji mi je prodao kaže da je problem sa vanjskom elektronikom jer nema varnicu, on je ispitao namotaje i oni su ispravni. Donesem ja drugu bombinu opet neće, a znam da je ispravna jer sam je skinuo sa ispravnog motora. Međutim, kad smo skinuli paljenje imali smo šta vidjeti. Magnet se raspao - namotaji (zaliveni) nemaju oštećenja i ne vidi se da su izgorili. Skinem sve to i odem u vikler servis da ispitaju i nažalost izbijaju na masi. Ovde kod mene niko ne želi da se bavi time jer je ogromna procedura pošto su zaliveni. E sad moje pitanje je sledeće: da li postoji neko ko vikla takve namotaje i isplati li mi se to raditi? Ovde kod nas traže enormne cifre za magnet i namotaje od 150€ pa naviše. Postoji li alternativno rješenje? Svaka pomoć/savjet je dobrodošao Dosad sam uradio sledeće: -Promijenio slavine goriva -Zamijenio fabrička crijeva armiranim -Zamijenio ulje u kočnicama novim (Brembo) -Promijenio ulje u mjenjaču (Motul transoil 10w40) -LED žmigavce Dobio sam rep od r6 pa imam u planu i to da budžim.
 2. Sprint Hawk

  Može lock, Hawk odletio
 3. Sprint Hawk

  Može neko pomoći kako da napravim otvaranje sica preko tastera, čuo sam za foru sa motorićem centralne brave, ako je neko radio da mi objasni bio bih mu zahvalan.
 4. Sprint Hawk

  Ipak me još nešto vuče da ga sredim, napravim i da izguram još ovo ljeto s njim i onda se počinjem zabavljati igračkama na 4 točka. Da li je neko od članova koji posjeduje isti skuter voljan da mi pošalje dimenzije prednjeg nosača plastika jer je moj odsvirao i u duru i u molu.
 5. Sprint Hawk

  Dugo se ovde nisam oglasio, ovi kišni dani i bolest me natjerala da malo oživim tj umrtvim temu.. 12.05.2015 se nažalost desilo ono najgore, imao sam udes i kriv sam. Udario sam čovjeka u zadnji dio vozila. U pitanju je Passat CC (ni manje ni više), čovjek je pozvao policiju, a mene je odvezla hitna. Kaciga je naravno SPASILA GLAVU Pogledajte gdje je završila torbica koju sam imao oko vrata (donji desni ćošak), na svu sreću prošao sam sa lakšim tjelesnim povredama (koja posjeklina na nogama, na stomaku i jedna na laktu). Otišla je prednja viljuška, i sve plastike osim zadnjih bočnih. Idalje mi je neshvatljivo kako je far ostao čitav. Pošto je 15. Maja bila motorijada, odradio sam sve što je bilo potrebno da u što kraćem roku osposobim skuter samo da kotrlja Pošto sam bio strašno ljut na njega, kaznio sam ga paljenjem gume Skuter je stojao do kraja juna i izleti mi neki sezonski posao i ajde riješim da ga koliko toliko skarabudžim da bar na nešto liči. Gumu sam dokrajčio i stavio gajnc novu Sava MC29 sporty Međutim, toliko sam ohladio od ovog skutera da nakon montiranja gume nisam napravio svega 30km, riješim da ga parkiram i prodajem u dijelove. Tako da, ako kome šta treba, javljajte.
 6. SMARANJE V.26

  Alo mišeeeeeeeevi
 7. Sprint Hawk

  Jest, prepisao sam ga na babu
 8. Sprint Hawk

  Samo da se javim, živ sam sa sve skutrom.. Pozz forumaši <3
 9. Lose iskustvo sa majstorom iz Brckog

  Uopšte me ne čudi, čim sam počeo čitati znao sam da je riječ ili o tzv. ''Đoki Robijašu'' ili Refiku :)
 10. BMW e36,Fiat Punto ili Fiat Bravo

    Utrpa tebe nenadjebivi :)   Moj glas takodje ide na bmw, punto mi je kao sepet, bravo više manje.. Ti sad kako hoćeš :)
 11. Sprint Hawk

  Ganjao nov TT, ali nema nigdje jbt, polovni su svi za piaggio ili peugeot -.-   Ako nadjete nešto zanimljivo, bacajte link..
 12. Sprint Hawk

  a kad bi izvadio pregrade? 
 13. Sprint Hawk

  Ima li neko iskustva sa Gianelli next auspuhom, kakav je za štelovanje i to?
 14. Sprint Hawk

  Nemam više trenutno slika, radim dostavu s njim, pa ne stižem.. :D  
 15. Sprint Hawk

  ofarban je, slike uskorooo :D
×