Jump to content

Stelle_Stalker

Moderator
 • Content count

  724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Stelle_Stalker last won the day on February 15

Stelle_Stalker had the most liked content!

Community Reputation

93 Prešao na 70cc

7 Followers

About Stelle_Stalker

 • Rank
  Počasni član

Profile Information

 • Skuter
  Gilera Stalker 50 -Sport Edition-
 • Cilindar
  Fabrički
 • Auspuh
  Fabrički
 • Radilica
  Fabrička
 • Karburator
  Dellorto 17,5 PHVA - Fabrička ugradnja
 • Kvačilo
  Fabričko
 • Variomat
  Fabrički
 • Ostalo
  Pilot del Gilera motore! :D

Previous Fields

 • Garaža
  Požarevac - Beograd

Recent Profile Visitors

1215 profile views
 1. Sprint Max

  @ivo13121 Bitno je da si to rešio! Verujem da je sad sve u najboljem redu sa telefonom i kompjuterom! Kao što kaže Boris / @Boriss 72, izmeri rolnice pa pogledaj koliko grama imaju tvoje rolnice na skuteru.
 2. @Vaso T. Vaso, koliko ti je star akumulator i koji je tip akumulatora u pitanju? Da li je tip akumulatora sa kiselinom ili sa gelom? Tu bi trebalo pogledati i očistiti polove na akumulatoru i proveriti kleme koje se kače na akumulator, takođe, proveriti električnu instalaciju odnosno kablove, zatim videti da li ima negde nekog prekida. Pozdrav, Vaso!
 3. Sprint Max

  @ivo13121 Zdravo Ivo! Ivo, pa ti si totalno drugi čovek, bre! Ti si baš rešio da 'pobiješ' sve elektronske uređaje po kući!!! Hahaha Da se ne zameramo mi ako si kratak sa živcima! haha Ako se ikad desi da mi telefon bude 'neposlušan' ima odmah da ga pošaljem kod tebe na jedno prevaspitavanje! Verujem da će to da ima rezultata!!! hahah Šalim se malo... Koja ti je gramaža na tim rolnicama koje sad imaš na skuteru? Pozdrav i svako dobro, Ivo!
 4. @Vaso T. Važi, Vaso. Čim budeš mogao to da odradiš sa proverom kompresije ti nam javi. Verovatno je problem sa alnaserom ili bendiksom, ili su oba dela u problemu, čim ne može motor ni da se pokrene sa napunjenim akumulatorom. Takođe, trebalo bi proveriti i taster/dugme za startovanje motora, da se pogleda da li nije oksidirao i da li nema nekakvih smetnji prilikom startovanja motora putem akumulatora. Pozdrav, Vaso.
 5. Rodjendani

  @goja71 Nema na čemu, Gojo! Čim sam video da te nema par dana na forumu odmah sam shvatio da je rođendan 'potrajao' još par dodatnih dana!!! Hahaha Tako i treba da se slavi i uživa! haha Jedan kraljevski pozdrav za tebe, Gojo!
 6. @Vaso T. Pošto si isprobao sve ove metode koje smo ti ja i Boris / @Boriss 72 predložili, možda je problem sa kompresijom motora. Jesi merio kompresiju motora na skuteru? Bilo bi idealno videti kompresiju motora, koliko je zapravo motor mehanički ispravan. Pozdrav, Vaso.
 7. alarm

  @Mico_Zaric Važi, Mićo. Vidimo se. Pozdrav!
 8. @Vaso T. Vaso, tvoj skuter je baš rešio da nam tera inat!!! haha Izgleda da odbija da sarađuje sa nama! Ma neće da čuje za nas uopšte, bre!!! hahah Šalim se malo... Vrlo je moguće i ovo što kaže @Boriss 72 da je problem sa plovak diznom, i pošto si očistio prošli put karburator taman proveri i da li stiže gorivo do karburatora, a taman pre toga isprobaj sve ove metode koje ti je predložio Boris da bi video kako se odvija proces transporta goriva do karburatora. U prethodnim tvojim komentarima sam pročitao da ti je vakum pumpa ispravna, da li si možda nekada proveravao i čistio rezervoar za gorivo? Ovo pitam zato da bismo videli da nema slučajno nekakvog začepljenja u rezervoaru za gorivo pa zbog toga motor ne dobija gorivo. I još jedna bitna stvar, ako imaš filter za gorivo obavezno proveri u kakvom je stanju, a ako je potrebno samo ga zameni novim filterom za gorivo jer i on hoće da pravi problem kada treba da se transportuje gorivo od rezervoara do motora. Pozdrav i svako dobro, Vaso.
 9. alarm

  @Mico_Zaric Nema na čemu, Mićo. Drago mi je da si pronašao rešenje! Obično na sajtu proizvođača mogu da se pronađu instrukcije i uputstva za određeni tip proizvoda, u ovom slučaju alarma. Pozdrav i mnogo sreće, Mićo.
 10. Pozdrav,

  Zdravo Lazare i dobrodošao na naš forum. Imamo puno tema na forumu ako budeš hteo da pronađeš ono što te zanima. A tu smo i mi ako treba... Svaka ti čast na predstavljanju. Pozdrav i svako dobro, Lazare.
 11. alarm

  @Mico_Zaric Mićo ova tema nije aktivna dugo godina kao što rekoh, članovi foruma koji su pisali u ovoj temi već dugo nisu prisutni na forumu pa nisu u mogućnosti da ti daju odgovore na tvoje postavljeno pitanje. Ovu temu sam ti predložio zato što su članovi foruma pisali o tome gde se i kako vezuje ta plava žica što su inače i objasnili u prethodnim komentarima u ovoj temi. Jedino da molimo Boga da dođu i da nam pomognu, ja ne znam šta drugo da radimo! haha
 12. @Vaso T. Nema na čemu, Vaso. Tu smo da to rešimo. Dobro je onda što si proverio creva za gorivo i što je sve u redu sa njima. Evo ti jedna tema u ovom linku ispod u kojoj možeš da pogledaš kako da ispitaš elektronski saug ukoliko ne budeš bio siguran kako da proveriš i da li ti je ispravan elektronski saug. http://www.skuteri.org/forum/topic/20700-ispitivanje-sauga/ Pozdrav i mnogo sreće, Vaso.
 13. @Vaso T. Jesi kontrolisao možda elektronski saug da vidiš u kakvom je stanju i da li je ispravan? I obavezno proveri creva za dovod goriva da vidiš da li nije negde došlo do nekog začepljenja u sistemu prenosa goriva do motora.
 14. Kvar skutera

  @Kornel Zdravo Kornel. Ako hoćeš da proveriš da li ti motor vuče falš vazduh probaj da rukom zatvoriš dotok vazduha na karburatoru nemoj prstima da se ne bi povredio, i on će morati da se ugasi. A ako se ne ugasi onda ti negde vuče falš vazduh.
 15. Predstavljanje

  Zdravo Kornel i dobrodošao na naš forum. Sve pohvale za tvoje predstavljanje! Svaka čast za poštovanje pravila foruma. Pozdrav i svako dobro, Kornel.
×