Jump to content

Gliso

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Parkiran

About Gliso

 • Rank
  Serijala

Profile Information

 • Skuter
  Sprint Grido

Previous Fields

 • Garaža
  Čačak
 1. Poklopac dekle

  Skinuo sam pre nekoliko dana poklopac dekle da bih ga ocistio. Ne znam da vratim ovaj deo https://imgur.com/a/hhVtLaB
 2. Skinuo sam pre nekoliko dana poklopac dekle da bih ga ocistio. Ne znam da vratim ovaj deo https://imgur.com/a/hhVtLaB
 3. Treba mi mala pomoc

  Mozes samo da mi nadjes jedan primer jer ne mogu da nadjem Trebalo bi ove https://postimg.cc/H8b0kdp7
 4. Treba mi mala pomoc

  Gde ima da se kupi ? https://postimg.cc/ZBNZnDXd Ovde?
 5. Treba mi mala pomoc

  https://postimg.cc/gallery/39n5dsyt8/ evo slika ne znam da li sam lepo slikao, ako nisam moracu da snimim
 6. Treba mi mala pomoc

  Skuter je 2t. Problem je u tome sto ne znam gde treba da dodje veliki sraf . Sve sam pregledao i cak mislim da to moj skuter ne poseduje. Sutra cu slikati skuter i onaj predeo ispod dekle pa da mi kazete gde bi trebao da dodje taj sraf. Hvala puno, mnogo mi znaci jer sam pocetnik u ovome!
 7. Skuter nece da upali

  Hvala ti mnogo. Probao sam da stavim ispravan anlaser, ali i dalje isto. Resio sam problem kupovinom novog releja anlasera. Jos jednom hvala puno!
 8. Zovem se Igor i zivim u Cacku. Imam 16 godina i na leto 2018. godine sam kupio svoj prvi skuter, Sprint Grido 50cc 2013 god. Presao je 8000 km i prezadovoljan sam sa njegovim radom. Iako se ne razumem previse u skutere polako ucim i iz dana u dan nesto novo naucim. Na skuteru ne postoje glavne nozice. Potrebne su mi ali ne mogu da pronadjem gde mogu da ih kupim. Treba mi pomoc jer tih nozica nema konkretno za moj model skutera i ne znam sta je bitno kod kupovine nozica sa drugih modela skutera.
 9. Imam jedan problem a ne razumem se mnogo u skutere. Imam skuter sprint grido 2013 I imam problem sa paljenjem na struju. Posto se ne razumem snimio sam video kako bih vam pokazao:
×