Jump to content
Sign in to follow this  
dooweed

Zaustavljanje ali nemam dozvolu?

Recommended Posts

Zanima me da li ste imali slicna iskustva;
Juce sam se vozio sa malo mladjim drugom po selu i drugi drug mi je javio da je neka patrola u selu i vrse kontrolu. Odnosno, prolaze kroz sokake ili malo zapustenije delove gde se voze oni koji su uglavnom bez dozvola (deca 13 - 15-16 god). Ono sto sam hteo da kazem jeste da su tog mladjeg druga zaustavili jer se on i kasnije vozio bez mene. Doduse, na kraju su ga pustili ali, kakvi su vasi saveti, sta treba raditi u ovakvim situacijama? Ili mozda, da li ste bili u slicnoj? :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dooweed Zdravo dooweed! :EVDB00~132:

Moj ti je savet da počneš da učiš za polaganje vozačkog ispita za AM kategoriju i da polaganjem dođeš do vozačke dozvole kako ne bi dolazio u ovako nezakonite situacije jer ćeš u protivnom da budeš kažnjen i sankcionisan od strane saobraćajne policije koja po zakonu ima pravo da ti oduzme motorno vozilo i da ti stavi zakonsku zabranu kojom ti zabranjuje da upravljaš motornim vozilom AM kategorije. :) 

Takođe, čim sedneš na motor u obavezi si da imaš odgovarajuću zaštitnu kacigu i opremu sa protektorima (jakna, pantalone, rukavicepatike...), jer to je osnova bezbednosti u saobraćaju:)

Dakle, pamet u glavu i prenesi drugovima sve ovo što sam ti napisao! :D 

Pozdrav i svako dobro, dooweed! :EV012E~130:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Trenutno čita   0 members

    No registered users viewing this page.

×